Villkor och regler

Beställning och frakt

Fraktkostnad på 19 kr läggs på alla beställningar, oavsett storlek., och till beställningar utanför Sverige men inom EU, är fraktkostnaden 49 kr oavsett storlek. För frakt utanför EU, kontakta oss! Leveranstiden är 1-7 arbetsdagar, med reservation för förseningar utanför Afrostymornings kontroll. Ditt paket skickas när vi ser din inbetalning på vårt konto.

Afrostymorning reserverar sig mot slutsålda varor och meddelar dig som kund om sådant sker. Afrostymorning.com reserverar sig för eventuella skrivfel på denna webbsida, slutförsäljning av produkter samt förseningar hos Posten. Vi garanterar inte att bilderna återger produkternas exakta utseende. En viss färgskillnad kan förekomma beroende på bildskärm och upplösning. Inom 24 timmar kommer du att få en orderbekräftelse på din beställning, skickad till din e-postadress. Om du inte skulle få det, så kontakta oss gärna så kollar vi vad som kan gått fel. Denna orderbekräftelse innehåller en specifikation på din beställning, den totala summan inkl. fraktkostnad samt instruktioner för hur du betalar din beställning. Med ditt paket skickar vi sedan ditt kvitto på hela beställningen.

Bytes- och ångerrätt

Det är naturligtvis ångerrätt vid varje köp hos oss på Afrostymorning, men om ångerrätten utnyttjas så skall detta ske senast 14 dagar efter mottagandet av varan, och varan skall returneras oanvänd. Om du vill byta eller ångra ett köp du gjort, var vänlig att kontakta oss på Afrostymorning först via mejl. Detta underlättar både för dig som kund och för oss här på Afrostymorning. Kunden betalar själv returportot till Afrostymorning samt portot tillbaka till sig själv igen, d v s ska själv bifoga, antingen pengar eller porto, med retur- eller bytesvaran så att alla kostnader för frakt tillfaller kunden och inte Afrostymorning. Detsamma gäller kund som önskar att returnera en vara och använda sig av ångerrätten - då står kund själv för fraktkostnaden till Afrostymorning.

Kontakta Afrostymmorning genom att mejla info@afrostymorning.com

Returrätten gäller för fabrikations- och materialfel enligt svensk lag, men inte vanligt slitage, tvättfel eller annan felaktig användning av varan. Kunden blir gottgjord returportot om det är fog för anmärkningen.Leverans

Alla varor skickas med Posten Sverige. Varierande av beställningens storlek och vikt sänds dina varor som brev eller paket. Om du vid mottagandet upptäcker att försändelsen är transportskadad, skall du omedelbart anmäla detta till Posten eller utlämningsstället. I fall de ej åtager sig skadeansvaret, måste du kontakta oss – kom ihåg att spara det skadade emballaget. Afrostymorning ersätter ej paket som kommit bort pga Postens felaktiga hantering och ersätter heller inte paket som kund returnerar till oss, men som ej når fram pga av Postens felaktiga hantering. Vill man som kund vara 100 % trygg med att paketet skall nå fram, så får kunden stå för kostnaden att skicka paketet rekommenderat. Hör av dig till oss då, så ordnar vi med det. Om paketet inte avhämtas och därmed returneras till Afrostymorning förbehåller vi oss rätten att debitera 100 kronor, oavsett köpesumma, för att täcka frakt, returfrakt samt administration. Detta har du godkänt genom att genomföra en beställning hos Afrostymorning.